Gastenboek

                             

Vernieuwen

 • Geplaatst door Ronald
  Wij hebben vorig jaar de kachel gekocht en meegenomen naar België.

  Nu hij een winter zijn best heeft gedaan om het huis op temperatuur te houden (dag en nacht) met meerdere dagen min 10 en 15 graden gewoon geweldig.
  Twee weken geleden de schoorsteen geveegd maar bijna geen vervuiling dus hij brand inderdaad ook erg schoon.

  Gewoon een geweldige kachel die doet wat hij beloofd.
 • Geplaatst door Fam. Kuijpers
  Vandaag is door Van der Wielen kachels in Wychen de Jacobus 9 bij ons geplaatst. Geweldig mooie kachel. Even oefenen nog met stoken, maar de eerste indruk is super. Van der Wielen raden wij iedereen aan. Vakkundig, netjes en heel precies, kortom top!
 • Geplaatst door Tine
  Vandaag de JAnus 9 ontvangen, gelijk geïnstalleerd en de hele avond genoten van deze heerlijke houtkachel.
  Hartelijk dank voor de snelle en goede service!
 • Geplaatst door Gerry
  Wij hebben gisteren onze kachel voor het eerst gestookt, en we zijn er blij mee. We willen de firma van der Wielen uit Wijchen hartelijk bedanken voor de geweldige service.
 • Geplaatst door Kees en Esther
  Sinds dinsdagavond 27 mei hebben we de Jacobus 9 hier staan en zijn er nu al ontzettend blij mee. En wat een geweldige en snelle service van Patrick van der Wielen uit Wijchen. De kachel is perfect geplaatst en doet het erg goed! Beslist een aanrader!
 • Geplaatst door eddy brouwer
  heb nu een paar dagen de Jacobus 9 kachel wat een genot om naar het vlammen spel te kijken.
  een heerlijke warmte
  kortom een zeer tevreden stoker

  e.brouwer
 • Geplaatst door
  Sinds begin oktober 2013 hebben wij de JAcobus 9 hier staan. GEWELDIG!!!! Wat een fantastische houtkachel. Heerlijke gezellige warmte en makkelijk te regelen. Zelfs de hele nacht blijft hij smeulen, zodat hij makkelijk weer op kracht komt, zodra er weer hout bijgevuld wordt. Deze kachel is een grote aanrader.
 • Geplaatst door Gerrit van de Geer
  In september oude kachel van 25 jaar ingeruild voor een jakobus 12 bij van der Wielen uit Wijchen die hem ook naar alle tevredenheid bij ons thuis ook geplaatst hebben. Wat een verschil in houtverbruik! Met een paar grote blokken kun je de hele avond vooruit, ook snachts aanhouden van de kachel is geen enkel probleem. Wij stoken bijna iedere dag, toch hoef je de as maar een keer in de week uit te scheppen, en het ruitje schoonmaken heb ik deze week voor de eerste keer gedaan. Kortom een super kachel waar we heel blij mee zijn.
 • Geplaatst door Bart Borghoff
  Sinds maandag 13 mei zijn wij in het bezit van een Janus 6 kachel. De aanschaf van de kachel is zeer prettig verlopen door het duidelijke advies over de schoorsteen (zie foto, de kachel moest toch anders geplaatst worden dan gedacht.). We hebben de kachel nu een paar dagen in gebruik door het `hollandse voorjaar` en wat zitten wij er warmpjes bij! De kachel voldoet boven verwachting! Van der Wielen Kachels uit Wijchen is zeker aan te raden als je op zoek bent naar een goede houtkachel, met een eerlijk advies.
 • Geplaatst door Steff
  Jacobus 9 aangeschaft. Keurig geplaatst en de kachel brand werkelijk fantastisch. Het is onvoorstelbaar hoeveel warmte je krijgt met echt heel weinig houtverbruik. We hebben een verhoogd model gekocht dus de kachel is nu 1meter hoog en ziet er erg mooi uit met een houtplaat ervoor. De pootjes waar hij op staat zijn 22cm verlengd. (is een optie wat af fabriek gemaakt kan worden en niet duur! ). Een hele avond stoken met 4 houtblokken en de woonkamer 24 graden terwijl het buiten rond het vriespunt is. Pfffff gewoon te warm. Gauw een deur naar boven opengezet en de temp zakt niet onder de 24 graden. De kachel is geweldig. Mijn ouders op visite gehad en nu willen hun ook een Jacobus.
 • Geplaatst door Hans van Son
  Enkele weken geleden heeft Patrick van der Wielen uit Wijchen hier een nieuwe Jacobus 6 geplaatst. Ik had mijn Janus 6 ingeruild, hoewel die eigenlijk goed beviel, maar ik had hier in het gastenboek en op de site gelezen, dat de Jacobus 6 verbeteringen had t.o.v. de Janus 6. Mijn bevindingen zijn nu dat dat ook helemaal klopt. De Jacobus 6 brandt rustiger, is beter stookgericht af te stellen en de ruit blijft mooier schoon. Na hem eerst met vol vuur flink warm te stoken, brandt hij daarna heel rustig met naverbranding in de stookstand en dat kost minder hout dan met de Janus 6. Door de extra bonus-winterweken nu in maart geniet ik nog dagelijks van de kachel. Een groot compliment voor de vakkundige en prettige service van Patrick van der Wielen. Alles was weer helemaal naar wens.
 • Geplaatst door R. Uding
  In december een JAcobus 6 aangeschaft Top kachel geeft heerlijke warmte, gezelligheid en zeer makkelijk te bedienen en een hele mooie uitstraling . Hebben hem op gehaald in Wijchen en zelf geplaatst. Zal hem iedereen aanraden.
 • Geplaatst door Isaac Monas
  Hij staat er, de Jacobus 9. Wat een genot. Zelf bomen zagen en kloven op Vlielnd behoort nu tot de mogelijkheden. In september een perceel kopen van Staatsbosbeheer. Wij zijn helemaal happy
 • Geplaatst door Marc Molenaar
  De Janus 12 brandt heerlijk in onze Bed & Breakfast net buiten Maastricht. De levering ging snel en correct. Omdat we de installatie zelf ging doen kreeg ik prima uitleg. Op zondag kregen we zelfs een sms of de installatie goed was geggaan. Omdat we er toen mee bezig waren bood Patrick van der Wielen telefonische support aan. We hebben het niet nodig gehad maar het aanbod stelden wij op prijs.
  De warmte van de kachel zelf voelen? www.ruehaute.nl
 • Geplaatst door Beate Molenaar
  Op 1 december is onze Jacobus 9 geplaatst. Wat geeft de kachel een heerlijke warmte en een gezellige sfeer in huis. Een aanwinst voor onze huiskamer. Bedankt Patrick, van Van der Wielen uit Wijchen, voor de plaatsing van de kachel en de geweldige service!
 • Geplaatst door J. Driessen
  Sinds een paar weken hebben wij een Janus 9 van Van der wielen in huis. Het is een geweldige kachel. Ziet er prachtig uit en verwarmt onze huiskamer prima. We hebben de kachel besteld via www.houtkachels.com.. De kachel kon snel geleverd worden en tegen een zeer goede prijs. De service was ook prima. Vader en zoon hebben de kachel netjes en voorzichtig geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over de firma van der wielen. Een echte aanrader.
 • Geplaatst door Sonja Groenewegen
  De open haard afgebroken voor een Janus 9. Wat een vooruitgang en wat een luxe. Met een paar blokken hout een hele avond een heerlijk warme kamer. Binnen een paar minuten een lekker vuur.
  De kachel online besteld bij de firma van der Wielen uit Wijchen. Via de mail (die per omgaande vriendelijk en vakkundig werd beantwoord) prima geadviseerd over de aansluiting op het bestaande rookkanaal. De kachel werd snel geleverd. En...zonder bezorgkosten!!! Monteren was een fluitje van een cent.
  Een aanrader.
 • Geplaatst door loeffen
  Onze verwachtingen werden ruimschoots waargemaakt!!! We krijgen het met onze jacobus12 erg warm 25.5 graden is in de avond geen uitzondering met raam en deuren open Ook brandt hij erg zuinig en schoon waardoor we hem maar weinig hoeven schoon te scheppen.Kortom geen spijt en een echte aanrader.Ook de service van de heren van der Wielen is uitstekend,zeer snelle levering en correct behandeld.Er zijn (kachel) verkopers die er nog een puntje aan kunnen zuigen!
 • Geplaatst door A. v.d.Pluijm
  Vorige week voor het eerst de nieuwe kachel uitgeprobeerd. Het eerste uurtje ramen open vanwege het uitdampen van de laklaag. Hij geeft veel warmte. Bij één houtlading gehouden, want het is nog niet koud genoeg buiten. Al het hout is mooi opgebrand. De ruit blijft schoon.
 • Geplaatst door Mark Nijenhuis
  Eindelijk na lang twijfelen een kachel gekocht. Eerst nog getwijfeld tussen een `neppe` Janus halfrond(ja van die andere...) en een Aduro 3,maar toch gevallen voor de stoere, robuuste uitstraling en het rendement van de Jacobus 9. Ook bewust gekozen voor het origineel. Zelf geplaatst (rookkanaal was reeds geïnstalleerd), fluitje van een cent met de bijbehorende schuifpijp. En dan de eerste keer aanzeten... toch spannend met al die rook en het inbranden van de verf. Maar wat is onze kamer er gezellig door geworden, en wat staat ie mooi op dat plekje... echt een blikvanger!
 • Geplaatst door Jan Hermans
  Zeer vriendelijke pa en zoon van der Wielen kachels uit Wijchen. Geweldige service bij plaasting Jacobus 9. Kosteloos drie keer bij ons langs geweest om fout in schoorsteen aansluiting te herstellen die vroeger (20 jaar geleden) bij de aansluiting van de houtkachel gemaakt is.
 • Geplaatst door Bert de Graaf
  Wij zijn dolblij met de aankoop van onze Jacobus 9 houtkachel. Tevens zijn wij zeer te spreken over de vakundige uitleg en het deskundige advies van van der Wielen Kachels uit Wijchen
© 2011 - 2020 JAnus-houtkachels-JAcobus-houtkachel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel