Januspellet pelletkachel

Artikel 1 van 1
€ 2.795,00 (inclusief btw)

JAnco de Jong introduceert de eerste pelletkachel met een Nederlands design. 
De JAnus pellet combineert het fraaie design van de kachels van Janco de Jong met de geavanceerde techniek van de pellethaarden van Palazzetti.

Stille ventilatoren
Een groot pluspunt is de geluidsarme werking van de ventilatoren. Zowel de rookgasventilator als de ventilator die zorgt voor de warmte verspreiding zijn elektronisch geregeld en werken modulerend. Hierdoor draaien ze nooit sneller dan nodig is en produceren ze een minimum aan geluid.

Maximale veiligheidundefined
De JAnus pellet is voorzien van een geïntegreerde pelletbunker. Om te voorkomen dat de voorraad pellets te warm wordt is er een continue controle van de temperatuur van de pellets. Komt deze boven 70 gr. Celsius dan zal de pelletkachel een alarmsignaal geven en stoppen. Ook worden rookgastemperatuur en onderdruk in het rookkanaal continu bewaakt en bijgeregeld. Zo kunt u met een gerust hart de kachel dag en nacht laten branden!

Gietijzeren brandkamer
Het complete binnenwerk in de JAnus pellet is vervaardigd uit gietijzer. De toepassing van dit materiaal garandeert een lange levensduur en behoeft weinig onderhoud. Ook de deur is gemaakt van gietijzer en sluit degelijk af dankzij keramische koorden.

Grote aslade
De JAnus pellet is uitgevoerd met een grote aslade onder de branderpot. Asresten hoeven dus niet iedere keer met een stofzuiger verwijderd te worden. Het legen van de aslade is eens in de 2 à 3 weken nodig.

Optionele uitbreidingen
Voor nog meer gemak kunt u een afstandsbediening bij uw JAnus pellet krijgen. Ook is er een luchttoevoerset leverbaar voor situaties waarin het nodig is verbrandingslucht van buiten te halen.

© 2011 - 2022 JAnus-houtkachels-JAcobus-houtkachel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel